top of page

"Az ÉV Balatoni Háza 2023" pályázat eseményei szeptember hónapban





A Balatoni Szövetség és a Balatonfüred Város Önkormányzata, valamint a Magyar Építészek Veszprém Vármegyei Kamarája közös ünnepi rendezvényt tart, 2024. szeptember 21-én szombaton 14 órától a díjazott épületnél (Balatonfüred, Blaha Lujza utca 3.-5.) az idei Európai Örökség Napok eseménysorozat részeként. Az esemény részletes programja itt olvasható.



A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2024. szeptember 17-ig tehetnek meg a titkarsag@balatoniszovetseg.hu email címen.



A Balatoni Szövetség és a Vonyarcvashegy Nagyközség Önkormányzata, valamint a Zala Vármegyei Építész Kamara és a Magyar Építészek Veszprém Vármegyei Kamarája 2024. szeptember 26-án csütörtökön 14 órától Vonyarcvashegyen a Balaton Szövetség különdíjas épületénél tart eseményt. Az esemény részletes programja itt olvasható.



A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet 2024. szeptember 23-ig tehetnek meg a titkarsag@balatoniszovetseg.hu email címen.

4 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page