Keresés2018.11.16. MUT Tisztújító Közgyűlés
A Magyar Urbanisztikai Társaság tisztújító közgyűlést tart. // Időpont: november 16., 12:30. // Helyszín: MUT-székház, 1094 Budapest, Liliom u. 48.
2018.11.29. 17:00 Meghívó a Lechner TK vezetett sétájára
Az egykori dohánygyár rejtett zugai, különleges tervdokumentumok.

2018.12.04. 16:00 Megújult köztereink funkcióváltásával kapcsolatos tapasztalatok: az Erzsébet tér
A Magyar Urbanisztikai Társaság Környezetesztétikai Tagozata beszélgetés-sorozatot tervez Megújult köztereink funkcióváltásával kapcsolatos tapasztalatok témakörben, amelyre tisztelettel meghívja Önt. A következő téma: az Erzsébet tér és a Gödör területének megújítási folyamata.

2018.12.05. 14:00 Hild 50 - Egy díj, amely összeköt
Szeretettel hívjuk a Hild 50 – Egy díj, amely összeköt című kamarakonferenciára, amelyre 2018. december 5-én 14 órakor a Magyar Építőművészek Szövetsége székházában, a Kós Károly teremben (Budapest, VIII. kerület Ötpacsirta u. 2.) kerül sor.

Tisztújító közgyűlés -- Szabó Alexandra, ellenőrző és számvizsgáló bizottság


A Magyar Urbanisztikai Társaság november 16-án tisztújító közgyűlést tart. A közgyűlés napjáig bemutatjuk a jelölteket.
Tegnap Dr. Szabó Mátyás bemutatkozóját olvashatták, ma pedig Szabó Alexandrával ismerkedhetnek meg.

Tájépítészmérnökként végeztem 2013-ban a Budapesti Corvinus Egyetem Tájépítészeti- és Tájrehabilitációs tanszékén. Diplomamunkámban integrált vizsgálati rendszert dolgoztam ki a kerékpárutak zöldfelületi és műszaki vizsgálatára.

2013 elején csatlakoztam az MUTK-hoz mint a MUTATÓ blog egyik gyakornoka, majd nem sokkal később projektasszisztens és irodavezető lettem a Tudásközpontban. Részt vettem a nemzetközi szakmai szervezetekkel való kapcsolattartásban, illetve az adminisztráció teljes körű ellátása mellett a MUT Titkárság mindennapi szervezési, előkészítési munkái, a konferenciák megszervezése és a társaság operatív kommunikációjának megvalósítása is a feladatkörömbe tartozott. Pozíciómból eredően jól ismerem mind a MUT, mind az MUTK munkáját, szakmai szerepét és felelősségét.

 


Hozzászólások:
Oldalanként
A hozzászólás csak adminisztrátori jóváhagyás után jelenik meg!
Név:
Email-cím:
Hozzászólás: