Megújuló MUT - megújuló szervezet


Vitaindító javaslatok a MUT tisztújító közgyűlése elé
A MUT érdemi megújulásához szükséges szervezeti hatékonyságnövelés első lépcsője az lehet, ha a 2018 végén esedékes tisztújításon a mostaninál kevesebb tagtársunkat bízunk meg a jelenleginél határozottabb állandó feladatkörrel, az eddiginél több személyes felelősséggel járó tisztséggel, és az így felszabaduló energiákat a társaság hasznos, előremutató projektjeinek kitalálására, megvalósítására, menedzselésére fordítjuk. Ennek a szellemében adom közre vitaindítóként a mellékelt szervezetfejlesztési javaslatokat.
Kérem, hogy – ha már a személyes diskurzusra egyre kevesebb vállalkozó akad – írásban reflektáljatok azokra. Hívjátok fel a figyelmet az anyag hiányosságaira, gyengéire, tegyek javaslatokat a kijavítására, jobb megoldásokra.

A javított változatot – a beérkezett javaslatokkal együtt – a május 18-ra tervezett MUT közgyűlés elé terjesztem azért, hogy a közösen szükségesnek tartott változtatások elfogadását követően a tisztújítás előkészítése már a közös szándékoknak megfelelő rendszerben történhessen.


Kérem, hogy a reflexiókat május 10-ig küldjétek el a r.ongjerth(kukac)mut.hu címemre. További felvilágosítással szívesen állok rendelkezésre, ugyanezen a címen.


Üdvözlettel:

Ongjerth Richárd
A MUT Elnökségének tagja

Megjegyzés a MUT Elnökétől:

A korrektség kedvéért szeretném jelezni, hogy Ongjerth Richárd kollégánk kiküldött javaslatát a MUT elnöksége nem támogatta, véleményünk szerint nem oldaná meg gondjainkat, ezért javaslatát mint MUT tag küldte ki.


Kapcsolódó dokumentumok:
Javaslat OR 20180413