Búcsú Benes Anitól


Benes Attiláné Ani 2017. október 22-én elhunyt.
Aczél Gábor búcsúztatója alább olvasható:
Mély megrendüléssel hallottam a hírt, hogy volt kollégánk, Benes Attiláné Ani október 22.-én, néhány nappal a 70. születésnapja után elhunyt. 

Ani 1994-ben került a MUT titkárságára, és nyugdíjba vonulásáig, közel 20 évig vett részt az adminisztratív szervező és személyi feladatok ellátásában. Csendes, békés, visszahúzódó természetének köszönhetően kitűnő kapcsolatokat alakított ki a társaság minden tagjával. Munkáját mindig pontosan, lelkiismeretesen végezte, mindenkivel szemben előzékeny, segítőkész volt. Nem vágyott vezetői szerepre, a 20 év alatt 5 társasági igazgató is követte egymást, de ő mindvégig hűségesen kitartott. Nem csoda, hogy az idő múlásával nélkülözhetetlenné vált, ő volt az, aki mindenre emlékezett, akinek minden a fejében volt, aki mindig tudta mit, hol kell keresni. Elnökségem 15 éve alatt mindvégig őszinte, bátran mondhatom, baráti kapcsolatban álltunk. 

 

Sajnos korán kellett eltávoznia, de emlékét valamennyien megőrizzük, akik ismertük és szerettük. Emlékét őrizni fogja a MUT 50 éves történetét megörökítő kiadvány is, amelynek több oldalán is feltűnik kedves személye.

 

Kedves Ani, nyugodjál békében!

Aczél Gábor