Keresés


2018.10.16. 09:30 Országos Urbanisztikai Konferencia, Budapest
Hogyan legyen okos a szakember az okosvilágban? - avagy az urbanisztikát érő kihívások a digitális korszakban

2018.11.16. MUT Tisztújító Közgyűlés
A Magyar Urbanisztikai Társaság 2018. november 16-án tisztújító közgyűlést tart.

Búcsú Benes Anitól


Benes Attiláné Ani 2017. október 22-én elhunyt.
Aczél Gábor búcsúztatója alább olvasható:
Mély megrendüléssel hallottam a hírt, hogy volt kollégánk, Benes Attiláné Ani október 22.-én, néhány nappal a 70. születésnapja után elhunyt. 

Ani 1994-ben került a MUT titkárságára, és nyugdíjba vonulásáig, közel 20 évig vett részt az adminisztratív szervező és személyi feladatok ellátásában. Csendes, békés, visszahúzódó természetének köszönhetően kitűnő kapcsolatokat alakított ki a társaság minden tagjával. Munkáját mindig pontosan, lelkiismeretesen végezte, mindenkivel szemben előzékeny, segítőkész volt. Nem vágyott vezetői szerepre, a 20 év alatt 5 társasági igazgató is követte egymást, de ő mindvégig hűségesen kitartott. Nem csoda, hogy az idő múlásával nélkülözhetetlenné vált, ő volt az, aki mindenre emlékezett, akinek minden a fejében volt, aki mindig tudta mit, hol kell keresni. Elnökségem 15 éve alatt mindvégig őszinte, bátran mondhatom, baráti kapcsolatban álltunk. 

 

Sajnos korán kellett eltávoznia, de emlékét valamennyien megőrizzük, akik ismertük és szerettük. Emlékét őrizni fogja a MUT 50 éves történetét megörökítő kiadvány is, amelynek több oldalán is feltűnik kedves személye.

 

Kedves Ani, nyugodjál békében!

Aczél Gábor 

 


Hozzászólások:
Oldalanként
A hozzászólás csak adminisztrátori jóváhagyás után jelenik meg!
Név:
Email-cím:
Hozzászólás:
Hámornyikné Csemeczki Zita 2017.12.06 10:03:35
Ő volt az, aki az első munkahelyemen a MUT-ban türelemmel és szeretettel segített helyt állni. Főiskolai friss diplomásként az ember sokat izgul, hogy megfeleljen, de vele ez könnyedén ment, mert mindenben támogatott. Megtanított iratokat rendezni, az ügyfelekkel bánni, a problémákat higgadtan megoldani, sőt ízlésesen öltözködni is. Az együtt vásárolt kosztümjeim még most is megvannak a szekrényben. Ha kellett korán keltünk, vagy későn feküdtünk, hogy minden flottul menjen a rendezvényen, de a jókedv akkor sem maradt el ha probléma volt. Örülök, hogy ismerhettem és sosem fogom elfelejteni!!!

Lun Zsuzsanna 2017.11.10 12:22:28
Benes Attiláné Ani, mosolya kedvessége továbbra is megmarad!
Őszinte részvétem.

Fülöp Judit 2017.11.10 12:08:01
:-(