Keresés


2018.05.31. 14:00 Hild-díj és Köztérmegújítási nívódíj beadási határideje
A MUT és ICOMOS által kiírt két fontos díj pályázatainak határideje 2018. május 31.

2018.06.01. 09:30 MUTK Városkommunikációs Nyári Egyetem
A MUTK Városkommunikációs Nyári Egyetemének 1. napja

Szkordilisz Flóra lett a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont új ügyvezetője!


Szkordilisz Flóra, a MUTK eddigi projekt koordinátora rendkívül innovatív jövőképpel pályázta és nyerte meg a MUTK ügyvezetői posztját. A MUT elnöksége a december 9-i rendkívüli ülésén választotta meg a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont új ügyvezető igazgatóját, Ongjerth Richárd utódját.
Szkordilisz Flóra 2017. január 1-től tölti be a MUTK ügyvezetői pozícióját. Céljait, a Tudásközpont jövőjét a következőképp foglalja össze:

,,A Magyar Urbanisztikai Tudásközpont ügyvezető igazgatói posztját abból a megfontolásból pályáztam meg, mert az urbanisztika nemcsak szakmám, de választott hivatásom is. Szeretek a MUTK csapatában dolgozni, és szeretem azt a munkát is, amit bő egy éve itt ellátok. Az ügyvezető igazgatói poszt megpályázásában három cél motivált. Elsősorban rendkívül fontosnak tartom, hogy legyen a magyar urbanisztikai szcénának egy olyan non-profit, a Magyar Urbanisztikai Társasággal szakmailag együttműködő innovációs központja, amelynek küldetése a hazai önkormányzatok támogatása, a legfrissebb kutatási eredmények hétköznapi várostervezői gyakorlatba ültetése. Másodsorban kiemelt célom egy olyan, nemzetközileg is elismert szervezet fejlesztése, amely elsősorban projektek útján alkalmazott kutatást és kísérleti fejlesztést végez az urbanisztika legújabb területein és határterületein. Harmadsorban pedig célom a jelenlegi, MUTK-ban dolgozó kiváló felépítésű és rendkívül kreatív munkaközösség megőrzése, fejlesztése, mert meggyőződésem, hogy a siker kulcsa egy jó csapat." 

 


Hozzászólások:
Oldalanként
A hozzászólás csak adminisztrátori jóváhagyás után jelenik meg!
Név:
Email-cím:
Hozzászólás:
Fülöp Judit 2017.02.02 20:48:42
Kedves Flóra! Ezúton is gratulálok, büszke vagyok rád! Annak különösen örülök, hogy fiatal és nő van e poszton. Eredményes munkát kívánok - fj

Szokolay Örs 2016.12.22 09:19:43
Kedves Flóra, gratulálok! Megismerhető a pályázatod? Nagyon felkeltette az érdeklődésemet az "innovatív jövőkép" - szívesen támogatnám. Üdv: Örs

Keresztes Sándor 2016.12.21 17:06:09
Gratulálok, jó munkát!