2019.06.18. 13:30

Könyvbemutató

Modell vagy külön út: Bécs szociális lakásépítészete - Kocsis János Balázs - Tamáska Máté
Részletek »
2019.06.25. 16:00

Városrégió és agglomerációs fejlődési trendek: Fókuszban Érd

Helyszín: MUT székház Időpont: Június 25. kedd 14:00
Részletek »
2019.06.26. 16:00

Örökséggazdálkodási Tagozat eseménye

A Nehru part megújításának tapasztalatai
Részletek »
2019.11.06. 09:00

XV. Országos Urbanisztikai Konferencia

Részletek hamarosan...
Részletek »

Urb:Icon Nemzetközi városfejlesztési kiállítás és projektvásár 2012


A HUNGEXPO Zrt. és a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont, mint társszervező új kiállítást indít URB:ICON elnevezéssel. A Nemzetközi városfejlesztési kiállítás és projektvásár célja, hogy lehetőséget biztosítson az önkormányzatoknak és a kapcsolódó vállalkozásoknak projektjeik bemutatására. A már megvalósult vagy éppen befektetőre váró projekttervek felvonultatása egyaránt helyet kaphat a kiállításon.A cél az, hogy létrejöjjön egy olyan fórum Magyarországon, ahol az önkormányzatok fejlesztési elképzelései és az ehhez szükséges partnerek egymásra találhatnak: legyen szó befektetőről, tervezőirodáról vagy megvalósítóról. A város- és településfejlesztés minden területe megjeleníthető a kiállításon: az infrastruktúra-fejlesztéstől a parkfenntartáson át, a közterületek eszközeinek cseréjéig bármilyen projekt felvonultatható.

Kiknek ajánlott a kiállítás?
· Azon önkormányzatoknak, akik már megvalósították a fejlesztést, hisz a település fejlődési irányait bemutatva a továbblépéshez találhatnak partnereket a kiállításon.
· Azon önkormányzatoknak, akik most tervezik egy-egy fejlesztés megvalósítását, és befektetőket, alvállalkozókat keresnek.
· Azon cégeknek, projekt irodáknak, akik már rendszeres résztvevői a települések fejlesztésének, vagy annak részesei kívánnak lenni a jövőben.

A kiállítás látogatói célcsoportja: az önkormányzatok fejlesztési ügyekben illetékes munkatársai, a potenciális befektetők és mindazon résztvevők, akik a fejlesztési elképzelések megvalósításában közreműködhetnek.

Az URB:ICON egy időben kerül megrendezésre a CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítással, mely tematikájában sok helyen kapcsolódik a településfejlesztéshez.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a 1/263-6203-as telefonszámon, az urbicon@hungexpo.hu e-mail címen. A kiállításról bővebb információt a csatolt információs anyagban, illetve a www.hungexpo.hu/urbicon honlapon találhat.

Várjuk jelentkezését!

Kapcsolódó dokumentumok:
Jelentkezési lap
Letölthető felhívás
Kiállítási díjak és hasznos információk